Tuzlukçu Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer :
WEB https://tuzlukcuhem.meb.k12.tr
Adres : Orta Mahalle 165260. Sokak No 6 Tuzlukçu / KONYA
VİZYON : Çağdaş, demokratik bilimsel Ve akılcı açılımlar sağlayabilen, çağı yakalamış, Mükemmelliğe erişmiş, gelişmiş bir ülke ve huzurlu Bir gelecek için uğraş veren meslek edinmeye kararlı yetişkinlerin ve Öğrencilerin eğitim yuvası olmak.
MİSYON : Tüm bireylerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve Davranışları kazandırmak; Onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel Açıdan gelişimlerini sağlamak, çağdaş milli değerleri, Bilimsel yöntemleri öğretmen veli işbirliği içerisinde Kullanarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu iyi yurttaşlar yetiştirmek; Çeşitli süre ve düzeylerde eğitim, üretim, rehberlik ve Uygulama etkinliklerini sunmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : En yakın ilçe Akşehir´den düzenli Belediye Otobüsü çalışmaktadır.Konya il merkezine sabah ve akşam araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Tuzlukçu Merkez.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Tuzlukçu Merkezde. Konya il merkezi´ne 130 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :